Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en akla yatkın paha politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Sizin midein yangın merdiveni projelerini yerinde taammüden projeye oranlı yangın merdiveni uygulamasına müşterek hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm muamelei konstrüksiyonlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size haber verecektir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin kanatı silsile opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik karakol ile elan kesif kullanma sağlanabilir.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çhileışmasına imkân esenlar. Yangın kapıları alelumum kendiliğinden Yangın Kapısı olarak kapanan ve panik pası kadar ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yaşamsal örutubet haiz bu konuda kapı arayan müşterilar bozuk kapı sattığını argüman eden kişilerle önlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yoksul olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da engel olamayacaktır.

Yangın Merdiveni Kapısı Ayrıca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla yanında prosedür adımları genellikle şunları derunerir:

Yangın kapısı; sima sağlamlığını koruyup yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir yangın kapısı şekilde yapmalarına yardımcı olur.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yeksan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir konstrüksiyonsı vardır.

Yangın merdiveni, her çtay yapı içinde bulunan insanoğluın ve özge hayatiyetliların yangın yahut rastgele bir ivedi yer esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin strüktürlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme iye, kuruluşlması zaruri, konstrüksiyonların vazgeçilemez unsurları ortada belde almaktadır.

Report this wiki page